Lyftet


 

23 september

Problem vid installationen av herrarnas bastuaggregat. Elektrikern har förhoppningar om att få igång denna tidig tisdagmorgon. Damernas bastu måndag vid lunch.

19 september

Den här veckan får vi den nya trappan installerad och bastuaggregaten sätts på plats. Takställningen till ”Lekstugan” kommer upp idag torsdag.

3 september

Nu går det bra att duscha. 🙂

1 september

Nästan i mål!

Imorgon måndag 2 september drar vi igång med ett återställt och renoverat gym. Vi väntar bara på en takställning som ska upp i det vi numera kallar Lekstugan (gamla konditionsdelen).

All gruppträning kommer fungera som planerat. Spinningen har fått förbättrat ljud och i Tegelhallen och Spegelhallen erbjuds alla pass enligt schemat.

Omklädningsrummen står redo men duschar och toaletter är inte igång ännu. Vi har fått information om att det ska bli klart under vecka 36.Håll utkik här på hemsidan!

Tack för ditt tålamod!

22 augusti

Nu är cirkelgym-maskinerna på plats, det fd konditionsrummet har fått golvet flytspacklat och målning är i full gång. Renoveringen Lyftet beräknas vara klart den 1 september med invigning den 13 september, Mer info gällande invigningen kommer senare. Har du vägarna förbi så kom in och kika 🙂

19 augusti

I helgen blev maskinparken i stort sett helt klar.Det gamla kryssdraget får gå i graven och vi inväntar ett nytt som beräknas komma den 29 augusti 🙂

Nu ska vi sätta igång med att förvandla det gamla konditionsrummet till ytterligare en yta för träning. Från och med idag har vi öppet som vanligt och öppettiderna hittar du på förstasidan. Välkommen in!

 

13 augusti

På torsdag, den 15 augusti, kommer vi få hit flyttgubbar som ska tömma fd konditionsrummet och delar av Tegelhallen. Det kan bli stökigt, men vi har öppet som tänkt 07.00-21.00. Välkommen in!

9 augusti

Spinningen är på plats och vi testkörde första passet igår. Nu lägger vi in fler spinpass för de kommande  veckorna så håll utkik på hemsidan!

Vi fortsätter med nedre delen av gymmet och f o m idag och någon vecka framåt kan du träna som vanligt men utrustningen finns nu  i gamla spinrummet, i Tegelhallen och i gamla konditionsdelen finns bl a fyrstationen och kryssdraget. Resten av gymytan får nu nytt golv och målning! Löpbanden, några crosstrainers och roddmaskiner finns nu tillgängliga på övre plan dit du tar dig via spiraltrappan.

6 augusti

Det går fort framåt nu, i går flyttades spinncyklarna på plats på övre plan. Smygpremiär på torsdag 8/8 kl 18.30. Torsdag morgon kommer löpband och cross trainer att flytta en våning upp. Väggen i gamla spinningen är riven och målning pågår, handfat monteras i duschutrymmen och förhoppningsvis kommer även duschar att monteras i veckan.

31 juli

Den här veckan har det hänt grejer: allt golv på övre plan är lagt, spinncyklarna är på övre plan (dock ej klart för pass än), lysen på plats och taket finns monterat. Nu rör vi oss nedåt i lokalen och påbörjar rivning av väggar

29 juli

Idag har vi haft byggmöte och då bestämdes att vi öppnar först kl 16.00 på torsdag på grund av rivningsarbete. Det positivia med detta är att vi har öppet till 21.00.

25 juli

Den här veckan har det hänt grejer! Vi har fått ljus i taket, golvet är lagt och allt är kaklat, nu fattas det bara toaletter, duschar, kranar, krokar och väggar…….

22 juli

Idag har vi fått tapetserat i damernas omklädningsrum, samt ett nytt golv på övre plan i gymdelen.

19 juli

Målning, kakling, takläggning och äntligen har vi fått hit en elektriker, snart har vi ljus på övre plan.

15 juli

Golvläggningen fortsätter i ett bra tempo. Övre gym har fått ljud och ljudisolerad matta.

11 juli

Idag kom det nya golvet till omklädningsrummen. Några nyfikna motionärer fick smygkika lite…

3 juli

Imorgon ska det börja kaklas i omklädningsrummen. Det firar vi idag med att bjuda på Fogfrukt och Kakelcandy:) Välkommen in!

26 juni

Nu har vi lättat lite på det stora antalet maskiner och till hösten kompletterar vi med lite nytt, kul!
Leta efter lappen ” Men vad ska du göra nu då?” Där finns information om vilka maskiner du kan använda istället:)

25 juni

Idag njuter vi av att det är liv och rörelse i lokalen. Kom hit du med och träna 🙂

24 juni

Förstärkningsarbetet är åtgärdat och imorgon tisdag har vi öppet som vanligt 07.00-21.00. Välkommen in!

24 juni

Viktig information till dig som är medlem i Friskis&Svettis Lidingö. Idag måndag 24 juni kommer vi på grund av förstärkningsarbete, som ett steg i renoveringen, behöva stänga hela lokalen.  Vi har förhoppningar om att kunna öppna lokalen redan imorgon. Vi kommer löpande att informera på facebook och på hemsidan. Förmiddagspassen kl 10 och 11 kommer Pia och Johanna köra bredvid Vallen mot kyrkan. Varmt välkommen dit:)

20 juni

Idag har vi lyft upp nya takplattor till övre plan. Vi har också fått tillökning i spinningsrummet. Nu önskar vi alla er härliga motionärer en riktigt Glad Midsommar!

19 juni

Innanför dörren ligger det nya kaklet till omklädningrummen. Tjuvkika gärna om du vill 🙂

11 juni

Idag bjuder vi på Maskinstrulsmunkar, finns med choklad och jordgubb. Välkommen in!

10 juni

Maskinparken är till stor del brukbar men vissa maskiner behöver lite extra omsorg innan dom går att använda, vajrar som har gått av och viktmagasin som blivit felmonterade. Vi jobbar hårt för att åtgärda detta så fort som möjligt.

4 juni

Idag flyttas hela maskinparken från övre plan tillfälligt ner till Tegelhallen. Det kommer vara svårt att träna i maskinerna på eftermiddagen och framåt kvällen,
instruktörer finns på plats för att guida dig så du får den träningen du önskar. Fråga gärna oss så berättar vi hur bra det kommer bli!

3 juni

Ändringar i schemat då vi kommer börja riva övre plan omgående. Detta betyder flyttade och inställda pass.  Ändringarna hittar du här

31 maj

Bulleri, bulleri, renovering? Idag bjuder vi på Bullerbullar. Dom smakar precis som vanligt. Välkommen in!

30 maj

Idag har alla skåpen lyfts ner från övre plan, ”Ju mer vi e´tillsammans” 🙂 Dessa skåp skall säljas, vid intresse kontakta jenny.lindecrantz@lidingo.friskissvettis.se för mer information

28 maj

Idag har skiljeväggen i entrén kommit upp, detta för att undvika damm i motionärsdelen av lokalen. Det står två stycken containrar på parkeringen vilket innebär färre parkeringsplatser. Har ni möjlighet att cykla eller promenera hit så är det att rekommendera.

27 maj

Nu är rivningen i full gång!

Här hittar du vanliga frågor och svar om renovering Frågor svarpdf

Nu på måndag 27 maj drar vi äntligen igång!

Då kommer omklädningsrummen att rivas och du som motionär och medlem kan se fram emot nya fräscha omklädningsrum med lyxig känsla. För att du inte ska missa något av din träning i sommar kommer vi hålla öppet men duschar gör du hemma. Håll utkik här och på facebook för löpande information.

Nu kör vi!

Högerspaltrenovering

 • Gratis barnpassning Jullov 18/12-7/1

 • MånTisOnsTorsFreLörSön
  Öppnar10.0010.0010.00
  Stänger12.0012.0012.00
 • Öppettider För öppettider under julen se nyheter!

 • Friskishallen

  MånTisOnsTorsFreLörSön
  Öppnar06.4507.0006.4507.0006.4508.3008.30
  Sista inpassering21.3021.3021.3021.3019.3017.3019.30
  Stänger22.0022.0022.0022.0020.0018.0020.00
 • Följ oss på Facebook

facebook