Jympa


Jympa är Friskis&Svettis egen unika träning. Varierad, funktionell och enkel att hänga med i, bland annat för att träningskänslan och lusten att röra sig föds ur musiken. Ledaren väljer också själv sin musik och passen har olika personliga uttryck. Övningarna ger en allround träning i en form som är suverän. På en timme får du träna allt. Styrka, kondition och rörlighet. Den klassiska Jympan finns på bas, medel och intensiv nivå, alla med samma träningsupplägg.

Jympa bas

Jympa är Friskis&Svettis helt egna unika och kompletta träningsform. Jympa bas är komplett allroundträning för dig som vill förbättra din styrka, kondition och rörlighet på ett rejält och uppbyggande sätt. Jympan har en fri karaktär och passar dig som vill träna med musik som kraftkälla. Vi tränar stabila övningar med kroppen som belastning i enkla rörelsesekvenser med flyt till varierad musik där ledaren sätter sin personliga prägel på passet.

Jympans basnivå är effektiv träning utan hopp med musiktempon där du ska hitta och hinna ta ut rörelserna ordentligt efter din förmåga. Passet utmanar även din stabilitet, balans och koordinationsförmåga.

Jympa medel

Jympa är Friskis&Svettis helt egna unika och kompletta träningsform. Jympa medel är komplett allroundträning för dig som vill bygga upp och förbättra din styrka, kondition och rörlighet på ett effektivt och varierat sätt. Jympan har en fri karaktär och passar dig som vill träna med musik som kraftkälla. Vi tränar rejäla övningar med kroppen som belastning i tydliga rörelsesekvenser med flyt till varierad musik där ledaren sätter sin personliga prägel på passet. Jympans medelnivå är både utmanande och tillåtande med variation i tempo och rörelse innehåller en del belastande hopp. Passet utmanar även din stabilitet, balans och koordinationsförmåga

Jympa intensiv

Jympa är Friskis&Svettis helt egna unika träningsform. Jympa intensiv är komplett träning med hög intensitet för dig som vill utmana och förbättra din styrka, kondition och rörlighet på ett varierat sätt. Jympan har en fri karaktär och passar dig som vill träna med musik som kraftkälla. Vi tränar med kroppen som belastning i tydliga rörelsesekvenser med flyt till olika typer av musik där ledaren sätter sin personliga prägel på passet.

Jympans intensivnivå är den tuffaste och vi tränar med hög puls, tunga belastningar och explosiva hopp. Passet utmanar även din stabilitet, balans och koordinationsförmåga.

Jympa Soft

Jympa soft är en jympa som tar extra hänsyn till muskler och leder. Här kan du bygga upp styrka, kondition, stabilitet och rörlighet med säkra rygganpassade övningar till inspirerande musik. Soft är en skonsam och utvald Jympa som det kan svänga ordentligt om. Övningar är enkla, både att förstå och utföra. Musiken är varierad och lätt att träna till. Det finns gott om tid att hinna med rörelserna. Passet innehåller inga hopp eller tunga övningar.

Intensitet och belastningar ligger lägre än Jympa bas.

 Jympa puls medel

Jympa är Friskis&Svettis helt egna unika och kompletta träningsform. Jympa puls är jympapasset för dig som vill träna extra mycket kondition och rörelsevariation. Du får även träna din styrka och rörlighet. Jympan har en fri karaktär och passar dig som vill träna med musik som kraftkälla. Vi tränar rejäla övningar med kroppen som belastning i tydliga rörelsesekvenser med flyt och driv till varierad musik och ledaren sätter sin personliga prägel på passet. Jympa puls på medelnivå stimulerar och utmanar särskilt din kondition, koordination och innehåller en del belastande hopp. Passet ger även träning för stabilitet och balans.

 

 • Gratis barnpassning Jullov 18/12-7/1

 • MånTisOnsTorsFreLörSön
  Öppnar10.0010.0010.00
  Stänger12.0012.0012.00
 • Öppettider För öppettider under julen se nyheter!

 • Friskishallen

  MånTisOnsTorsFreLörSön
  Öppnar06.4507.0006.4507.0006.4508.3008.30
  Sista inpassering21.3021.3021.3021.3019.3017.3019.30
  Stänger22.0022.0022.0022.0020.0018.0020.00
 • Följ oss på Facebook

facebook