Ditt leende – vårt mål


 

Friskis&Svettis är en idrottsförening med ett för idrottsvärlden ovanligt mål: ditt leende. Träning driven av dåligt samvete blir sällan kul eller långvarig. Därför bygger vi på idén om att träning ska vara styrd av lusten. För Friskis&Svettis Lidingö innebär lustfylld träning att kombinera kompetens om träning med en avslappnad attityd. Ingen behöver mer kroppsfixering, men behovet av lustfylld träning är stort. Därför är leendet målet. Och dit leder bara den sortens träning som har plats för själen.

Låter det konstigt? Spännande? Lockande? Kom in till oss så får du själv uppleva på plats vad vi menar. Vi bjuder på 18 olika träningsformer och 68 olika pass per vecka. Och på en massa möjligheter till leenden. Vår förening lever och utvecklas genom medlemmarnas engagemang och idéer och allas åsikter är viktiga. Det är genom vårt samlade engagemang som Friskis&Svettis utvecklas och gör att vi kan fortsätta nå vårt mål att få så många människor som möjligt i rörelse.

2015 kommer bli ett enda stort kalas! Vi ska tillsammans se till att göra Friskis&Svettis Lidingö till en stor vibrerande mötesplats där vi har roligt och där alla känner sig sedda och bekräftade.

Välkommen in på ett leende!

 

  • Barnpassningen har sommarlov, åter i höst igen!

  • Öppettider Friskishallen

  • Sommarens öppettider 19 juni-27 augusti hittar du under nyheter

  • Följ oss på Facebook

facebook